Första Maj och strålande solsken

image

image

image

image

image

image

image

Har fått en uppdatering till telefonen(JB) och ville testa kameran…

Postat med WordPress för Android

Tillägg när jag sitter framför datorn: Får väl konstatera att visserligen är jag ingen proffsfotograf men bilderna med min vanliga kamera blir bättre. Kommer iallafall använda mobilen till och från, mobilen är troligare att jag har med mig när jag är ute

5 thoughts on “Första Maj och strålande solsken

 1. Hej! Dina fyrkantiga krukor vad är dem gjorda av? Är det sten, plast? De är väldigt snygga, så jag undrar var har du köpt dem? På min balkong i Uppsala så är det fyra nyanser av brunt. Det enda som jag ser lever är min svarta akleja och en alunrot :-(, men jag håller fortfarande tummarna.
  Tack för en jättebra blogg!
  Vänliga Hälsningar
  /Christel

  • Det är Lindesbergs-krukor, gjorda av EPP ett ganska lätt material som både andas och isolerar. Jag har krukorna till perenner. Jag ska skaffa ytterligare en variant till en Rockii-pion som jag har den är lite högre och rakare än dom runda Lindesbergskrukorna jag har.
   Tycker du ska hålla tummarna. Jag bor i söderförort till Stockholm och det är först den senaste veckan som det har varit roligt att gå och spana i krukorna. Innan var det mest akleja som levde för mig också.

 2. Oj de var lite dyra, men snygga. Får väl leva lite på nudlar några år 🙂 Har sått svart luktärt och glansmikantus samt vit lavendel inomhus. Jag får plantera det istället för det som har dött ute på balkongen, men jag ska fortsätta att hålla tummarna att något mera har överlevt.
  /Christel

  • Låter som en läcker färgkombination och härliga dofter 🙂
   Håll du tummarna. En av dom första saker jag upptäckte när jag inte larvade mig igenom höststädning och tömning av krukorna på hösten var att jag förutom övervintrade växter även fick extra plantor som sått sig själva.

Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s