Dimmigt?

Har skaffat mig en ny telefon. Den här gången blev det en i det lite dyrare skiktet. Jag är en sån som kan grotta in mig på alla funktioner så när jag testade kameran och bilderna blev ”dimmiga” trodde jag att jag kommit åt en effekt. Titta så fina bilderna ändå blev.

image

image

Det var dimmiga bilder från den soliga gårdagen. Kunde inte begripa vilken funktion jag kommit åt.
Mysteriet fortsatte idag

image

image

Här är det dimmigt och med en skojig effekt.

image

Så vill jag ju inte ha det på alla bilder.
Använder telefonen ytterst lite till att skriva i bloggen(blir kanske mer nu för den här telefonen är bra till det) utan jag har den till det mesta som att  ta bilder på allt möjligt jag vill komma ihåg och sparar det i exempelvis evernoteappen och då vill jag att den ska ta tydliga bilder.

Mysteriet löste sig,  jag hade inte alls kommit åt någon funktion. Jag hade helt enkelt missat att jag låtit plastskyddet på baksidan vara kvar. Lämnade kvar det när jag packade upp telefonen som ett extra skydd, tänkte inte på att plasten även täckte kameralinsen.

image

Puh!

One thought on “Dimmigt?

  1. Ja, det är inte lätt att leva i den tekniska världen där allt förändras snabbare än en blinkning men du verkar vara intresserad och tar dig tid att lista ut allt som kan göras. Det är inte jag, blir bara så frustrerad när något inte fungerar och när kunskaperna inte räcker till – suck! Men bilderna var häftiga!

Kommentera:

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s